Region V:a Götaland Väst

Mopsträff

Mopsträff i Göteborg den 23 april klockan 13.00. Vi träffas på vanliga stället i Kålltorp, P-platsen i slutet på Virginsgatan.

 

Har du några frågor så hör av dig till Kristina tel: 0730 – 39 35 18 eller e-post kristina.berghanel@telia.com.

 

Välkommen,

Kristina Berghänel

 

 

Mopsträff den 27 november 2016

 

Vår traditionella mopsträff på 1:a Advent samlade 16 mopsar och ännu fler människor. Vi var på vår vanliga plats, mopsarna lekte och vi andra drack glögg och åt mopspepparkakor samt saffranskrans, den senare hade en av deltagarna med sig och det tackar vi särskilt för.

Yngsta mopsen var 4 månader en liten söt svart hane som inte bangade för att han var minst utan lekte alldeles orädd med sina stora släktingar. Solen sken till skillnad från förra årets adventsträff då det regnade på oss så vi fick stå under tak när vi drack glögg. I Göteborg är det ju sällsynt att det inte blåser så det kom vi inte undan men det var inte mer än att vi klarade av det.

Nu gör vi ett litet uppehåll fram till slutet av januari innan vi träffas igen om vi inte gör det på My Dog där Mopsorden har en monter som det kan vara idé att besöka. Välkomna och en trevlig jul och avslutning på året önskar jag er alla.

Kontaktperson

  • Kristina Berghänel
    0730-393518
    kristina.berghanel@telia.com

 

Länk till

© Mopsorden 2017.

Rasklubb för mops.

Tillhör SKK via SDHK.