Omplacering

Ibland händer det att man av olika anledningar inte kan behålla sin mops, här finns då möjlighet till hjälp att få den omplacerad. Annonserna ligger kvar under fyra veckor. Förlängning efter kontakt (web@mopsorden.se) kan ske med fyra veckor i taget.

Mopsorden agerar inte som ombud mellan ägare och köpare utan upplåter denna plats som en anslagstavla. För prisförfrågan och andra frågor om hunden ber vi intresserade att ta kontakt med ägaren direkt.

Söker du en äldre mops
Om du istället söker en lite äldre mops, kan du höra av dig till någon av klubbens uppfödare.


Aktuella omplaceringar

Namn: Heidi Norrbygård
E-post: heidi.norrbygard@icloud.com
Telefonnummer: 0706240373

Meddelande:
Stockholm, mops. På grund av ändrad jobbsituation söker vi ett nytt hem för Vegas 2 år. Han är fullt vaccinerad och registrerad hos SKK. Har stamtavla. Chip etc. Vegas är en social och väldigt snäll kille som anpassar sig efter sin ägare. Han trivs i bilen men kan även vandra flera mil eller ligga och sola på balkongen en hel eftermiddag. Vegas behöver ett hem där han kan få mycket uppmärksamhet och där någon alltid är på plats hemma eftersom han har separationsångest och inte kan lämnas ensam längre än 2h. Vegas är nyfiken, social, gosig, envis men väldigt lugn, känslig och försiktig kille som har mycket behov av närhet och uppmärksamhet. I och med hans personlighet så ser jag helst att Vegas hamnar hos någon ”äldre person” som ex ett pensionärs par eller liknande där tiden finns till honom. De nya ägarna ska vara mycket hemma. Är du hundvan sedan tidigare så är det också ett plus. Vegas är ej kastrerad och vi befinner oss i Stockholm. Känns Vegas som en rätt hund för dig, tveka inte att höra av dig. Berätta gärna lite om dig själv och vad du/ ni har att kunna erbjuda detta lilla charmtrollet.

Inlagd/ut: 2022-04-25 — 2022-05-25


Namn: Jessica
E-post: petterssonjessica@hotmail.com
Telefonnummer:

Meddelande:
På grund av ändrad livssituation söker jag nu ett nytt hem till min älskade lilla Franz, 3 år. Det viktigaste för mig är att Franz kommer till ett forever home, till nya ägare som kan ge Franz den uppmärksamhet och kärlek som han är van vid och förtjänar.

Franz är fullt vaccinerad och registrerad hos SKK. Har stamtavla och är chippad. Franz är inte kastrerad och är kryptorkid. Franz en nyfiken, gosig, snäll och väldigt social liten mops. Han älskar att spela fotboll, fånga frisbee och gå på långa promenader lika mycket som att mysa i mattes knä. Franz är ensamtränad, älskar människor och barn och tycker även om att åka bil.

Vill du/ni bli Franz bästa vän? Skriv ett mejl och berätta om er samt vad just du/ni har att erbjuda lilla Franz. Beskriv gärna hur en dag för Franz kommer att se ut.

Vänliga hälsningar,
Jessica och Franz, Uppsala


Namn: Lotta Dennmyr
E-post: lotta.dennmyr@icloud.com
Telefonnummer: 0722-230923

Meddelande
Vi har en 3-årig gul mopshane som vi söker nytt hem till. Välkommen att höra av dig för mer information.

Kiebas Kennel
Bosse tel 0709-220999
Lotta tel 0722-230923


Fyll i formuläret nedan om du har en mops som du vill omplacera.

    Telefonnummer