Omplacering

Ibland händer det att man av olika anledningar inte kan behålla sin mops, här finns då möjlighet till hjälp att få den omplacerad. Annonserna ligger kvar under fyra veckor. Förlängning efter kontakt (web@mopsorden.se) kan ske med fyra veckor i taget.

Mopsorden agerar inte som ombud mellan ägare och köpare utan upplåter denna plats som en anslagstavla. För prisförfrågan och andra frågor om hunden ber vi intresserade att ta kontakt med ägaren direkt. 


Puggis söker nytt hem

Jennifer Bark
jennifer@pug.se
+46(0)735 35 62 63

Puggis är frisk mopstik på fem år, ursprungligen från Briljants kennel i Dalarna. Sedan unga valpben har hon dock bott i en söderförort till Stockholm tillsammans med husse, matte, en nu femtonårig ”minimatte” samt sedan två år tillbaka mopskompisen Skrållan och sedan fyra månader tillbaka en liten bebismatte – småbarn är med andra ord inga problem, tvärtom är hon väldigt fin med dem.

På grund av nya livsomständigheter behöver nu Puggis – till sin familjs stora sorg – nytt hem där hon kan få all den kärlek, närhet och inte minst tid hon förtjänar, gärna i sällskap av både människor och annan hund. Eftersom matte och husse har eget företag där Puggis kunnat följa med är hon van vid att ha sällskap runt sig mest hela tiden, hon sover i sängen osv och ogillar att vara själv – när hon varit det stundvis sista åren har det ju dessutom alltid varit i sällskap av Skrållan. 

Som de flesta individer har hon sina egenheter, men på det stora hela är hon en mysig och snäll liten mops som är nöjd så länge hon får vara nära. Idag vistas hon mest i ”stadsmiljö”, men skulle nog trivas väldigt bra i en mer naturnära/lantlig miljö, där det inte är så mycket bilar och annat som tidvis kan göra henne stressad. 

Är du/ni intresserad av att ge vår älskade Puggis ett nytt hem? Hör gärna av er!

Inlagd/ut 2020-03-29 — 2020-04-29


Fawn hane
Anne Gunnarsson
anne@wavecatcher.se

Pigg och supertrevlig 9 månaders fawn mopshane söker nytt hem. För mer info vid seriöst intresse, skicka ett mail.

Inlagd/ut 2020-03-18 — 2020-04-18


Fawn tik
Maria Bexander
m.bexander@gmail.com

Strandsmedjans Leonora “Nora” 2 år placeras ut på ett halvfoderavtal. Nora är en mycket pigg, alert och lite galen mops. Hon är champion på Cypern. Max 5 mil runt Stockholm. Nora behöver mer tid än jag kan ge henne i vår stora flock. Inga problem med hantering eller kloklippning.

Inlagd/ut 2020-03-17 — 2020-04-17


Fyll i formuläret nedan om du har en mops som du vill omplacera.

Telefonnummer